06-07-13

Nog 2 hexagon knuffels

Zoals ik al eerder liet vallen was ik bezig aan een kikker, ook een patroon van Heidibears met hexagons. Uiteindelijk vind ik dat hij mooi is geworden, net echt! Maar ik zal niet zo dadelijk nog een maken. De poten bleven maar duren. In het patroon stond dat je de tenen moest breien met 4 naalden (!) als een i-cord. Hier ben ik maar niet aan begonnen en ik heb ze gepunnikt met zo'n machinetje. 

IMG_0132.jpg

IMG_0134.JPG

 

 

Er was bij ons in de familie een kindje geboren! Ik dacht dat het een leuk cadeau zou zijn om een olifantje te maken met hexagons. Deze keer gebruikte ik rapido fijn, en haaknaald 2. Op deze manier werd de olifant een stuk kleiner, maar ook een stuk schattiger!! Nu wil ik ook zo een voor mezelf!! pff tijd te kort in 1 dag.

 

IMG_0126.JPG

IMG_0128.jpg

IMG_0129.JPG

15:17 Gepost in Haken | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Prachtig die knuffels in Afrikaanse bloem.
Jammer dat de patronen niet te vinden zijn.

Gepost door: monique | 31-07-13

Reageren op dit commentaar

Hallo Monique, ze zijn inderdaad prachtig. Je kan de patronen kopen via Heidibears op ravelry ( http://www.ravelry.com/designers/heidi-bears) je moet hier dan wel even een account aanmaken, maar dat is gratis en zeker de moeite waard! De patronen zijn wel in het Engels, maar de uitleg is zo uitgebreid met foto's dat dit echt geen probleem is.

Groetjes

Gepost door: Atelier myne | 31-07-13

Reageren op dit commentaar

ik was altijd weg van het nijlpaard. Maar kon het patroon niet vinden
dankzij deze site ben ik er nu achter gekomen. Kan iemand anders nu ook blij maken met de website van dit kooppatroon. Bedankt. De kikker is erg leuk Groetjes. Joke

Gepost door: joke | 18-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.