08-05-13

weer wat genaaid

Ik had zin in een nieuw naaiproject dat snel resultaat zou geven en toch heel erg mooi zou zijn. Ook hier gebruikte ik geen patroon, maar haalde mijn inspiratie gewoon door wat foto's op internet. Ik vertrok weer van 2 rechthoeken van 30 x 22 ( van het buitenste stof en mijn voering). op mijn buitenste stof stikte ik tassenband. En ik maakte volume in mijn tasje door de hoekjes in te stikken en af te knippen. Ik naaide ook nog een bijpassend bloempje in hetzelfde stof als mijn voering.

Heel snel en super schattig vind ik zo'n klein tasje! Mij leek het ideaal om een haakprojectje in te steken. Een ideaal excuus dus om een nieuw haakpatroon te kopen en te beginnen. Maar hierover binnenkort meer!

 

IMG_3367.JPG

IMG_3369.jpg

IMG_3381.jpg

 

Daarnaast wou ik zo graag een pennenzak maken. Zo'n blokkig model, gelijk een balk. Ik vond echter nergens een goede uitleg die ervoor zorgde dat ik nergens geen naden of hoekjes had steken die er niet (!) horen te zijn. Uiteindelijk vond ik toch deze engelse uitleg met veel foto's die me heel erg geholpen heeft.

IMG_3370.JPG

IMG_3375.JPG

17:30 Gepost in Naaien | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.