10-05-13

Gehaakt nijlpaard

Zoals ik eerder al zei heb ik een nieuw haakpatroon gekocht van haar. Het heeft natuurlijk meer dan een dag geduurd dat ik het af had, maar toch ging het snel vooruit. Het zijn allemaal zeshoeken, vijfhoeken, zeven- en achthoeken die aan elkaar gehaakt worden en die samen een nijlpaard vormen! Ik vind het eigenlijk gewoon ongelofelijk hoe dit patroon in elkaar zit... Echt prachtig en zeker een aanrader!

 

IMG_3410.JPG

IMG_3412.jpg

IMG_3413.jpg

08:30 Gepost in Haken | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Hij is zooo mooi !

Gepost door: Annemie | 12-05-13

Reageren op dit commentaar

Waar kan ik dit patroon kopen en is het dan in het Nederlands vindt alleen een Engels patroon

Hartelijk dank vriendelijke groet

Gepost door: Jessieka | 30-05-13

Reageren op dit commentaar

Hallo Jessieka,

Ik heb het patroon gekocht bij Heidi (http://heidibearscreative.blogspot.be) via Ravelry. Het patroon is alleen maar in het engels te koop. Maar er staat van elke stap een foto en elke vijf, zes, zeven en achthoek staat zowel als tekst uitgelegd als met een haakschema. Het is een heel uitgebreid patroon, het telt dan ook 35 pagina's!

Misschien kan je eens op haar blog kijken naar de tutorial van de vijfhoek. (http://heidibearscreative.blogspot.be/2010/05/african-flower-hexagon-crochet-tutorial.html). Dan kan je misschien een beetje inschatten of het je zal lukken. Als je nog een vraag hebt, laat je me maar iets weten!

Groetjes Atelier Myne

Gepost door: Atelier Myne | 31-05-13

Hallo,

Wat een ongelofelijk leuk nijlpaard. Ik heb een vraagje. Hoe kan ik zo'n patroon kopen? Zou ik hem misschien van jou kunnen kopen? En heb jij evnt. een vertaling?

Groetjes, Marja Vos

Gepost door: marja | 04-06-13

Reageren op dit commentaar

Hallo Marja,

Ik heb geen vertaling van het patroon. Je kan het kopen via www.ravelry.com. Dit is een website waar je gratis een account kan aanmaken en waar ontzettend veel haak en breipatronen opstaan zowel voor te kopen als gratis patronen. Hier staat Heidi ook op met haar patronen (http://heidibearscreative.blogspot.be). Hier kan je dan het digitale patroon kopen en betalen via visa. Het patroon is dus niet van mezelf en verkoop ik dus ook niet verder.

Hopelijk heb ik je verder geholpen.

Groetjes Atelier Myne

Gepost door: Atelier Myne | 05-06-13

De commentaren zijn gesloten.