07-08-12

Gehaakt gsmhoesje

Een heel leuke blog is haakmuts. Hier had ik al een tijdje geleden een heel leuk patroontje gezien van een gehaakt uilen-gsmhoesje. Zag er geweldig uit! Uiteindelijk heb ik me dan toch niet kunnen inhouden en heb ik het patroontje besteld samen met een muisje om te haken. Gisteren betaalde ik de patroontjes en vandaag had ik ze al in mijn mailbox! wat een service he! Zo snel ik kon ben ik beginnen te haken en dit is het resutaat:

 

IMG_2579.JPG

Superleuk patroon met een superleuk resultaat! Voor mijn gsm viel het hoesje eigenijk net iets te groot uit. Mijn hoesje is ook iets groter dan het patroon aangeeft, maar dat ligt aan mijn manier van haken denk ik. Waarschijnlijk ga ik het patroontje nog eens maken met dunner garen dan zal het eindresultaat ook iets kleiner zijn. En daarna zullen er nog wel hoesjes volgen, wat het was echt ontzettend leuk om te maken!!

21:14 Gepost in Haken | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Hallo,

Goed gelukt hoor je hoesje, leuke kleuren ook.
Als het hoesje te groot of te klein uitvalt voor je telefoon dan kan je ook je haaknaald een half maatje groter of kleiner nemen.
Vaak is dat al genoeg om het hoesje passend te krijgen.

Maar top hoor, goed gedaan, je staat in de wall of fame op mijn blog met een link naar dit blog.
Bedankt voor het sturen van de foto.

Groetjes van Claire

Gepost door: Haakmuts | 07-08-12

Reageren op dit commentaar

Leuk om de "groei" van de Anna plaid te zien! Jouw aanpak is anders dan de mijne indertijd. Ik haakte eerst alle bloemhartjes, daarna alle bloemblaadjes en dan de groene buitenrandjes. Vervolgens alle gestreepte vierkantjes. Zo hoefde ik niet steeds naar het patroon te kijken ;-). Leuk dat je me vermeld hebt in je blog - er komen nogal eens wat kijkers binnen via jullie.
Vriendelijke groet, Anco

Gepost door: Anco | 09-08-12

Reageren op dit commentaar

Erg orgineel, goed gedaan!

Gepost door: Telefoon Hoesjes | 26-08-14

Reageren op dit commentaar

mooi gemaakt.

Gepost door: iphone 6 plus hoesjes | 28-10-14

Reageren op dit commentaar

goed artikel zeg bedankt

Gepost door: telefoon reparatie rotterdam | 05-01-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.