24-06-12

De lekkerste cupcake

Vandaag heb ik (de dochter) geprobeerd om roosjes te maken van fimo klei. Ik raakte geïnspireerd toen ik onlangs oorbellen kocht die gemaakt waren van fimo. Na wat surfen op het blogje van Annemie vond ik een leuke tutorial. Ondanks mijn verwachtingen zag het er helemaal niet moeilijk uit. Dus kocht ik wat fimo en waagde me eraan.... Pff toch moeilijker dan ik dacht. Ik heb er uiteindelijk na een paar uurtjes 4 kunnen maken die toch iets of wat mooi waren, maar echt tevreden was ik niet. Dan toch maar een bolletje garen en een haaknaald voor mij. Dus begon ik aan het patroon van een cupcakje dat rond een doosje wordt gemaakt. En dat is zeer geslaagd vind ik zelf. De roosjes van fimo hebben me toch meer plezier bezorgd dan ik dacht want ik plaatste er een op mijn cupcake. Als een kers op een taart! 

IMG_2404.jpg

IMG_2405.jpg

IMG_2406.JPG

IMG_2407.JPG

18:52 Gepost in Haken | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Die zijn wel mooi hoor!!!
En toen ik laatst dat button doosje zag staan in de reclame moest ik meteen denken aan je blogje. Jouw button doosje maak ik vast nog eens na!

Gepost door: mieke | 25-06-12

Reageren op dit commentaar

Dank je wel Mieke! Altijd leuk om je reacties te lezen. Als je zelf zo een doosje maakt zouden we het héél graag willen zien.

Gepost door: Atelier Myne | 25-06-12

De commentaren zijn gesloten.